Menu

În Mioveni, a apărut un anunț care INSULTĂ INTELIGENȚA LOCUITORILOR! Un minister care NU EXISTĂ în România ar distribui dezinfectante și măști

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Anunt-fals-Mioveni.jpg

 

 

 

 

 

 

Astăzi, în scările mai multor blocuri din Mioveni, a fost lipit un anunț, care promovează o campanie de distribuție, azi și mâine, în mod gratuit, a unor materiale de protecție necesare în prevenția și răspândirea infecției cu COVID-19.

Anunțul, care e scris ca din partea ”Ministerului Muncii și al Sănătății”, nu e decât o insultă la inteligența cetățenilor orașului Mioveni, deoarece, ÎN ROMÂNIA, MINISTERUL SĂNĂTĂȚII și MINISTERUL MUNCII ȘI AL PROTECȚIEI SOCIALE, sunt DOUĂ ENTITĂȚI DIFERITE.

Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a atras atenția, pe pagina sa de Facebook, asupra anunțului fals care circulă prin oraș, și spune că a fost sesizată Poliția, în acest caz:

”ATENȚIE MIOVENI!
Anunțuri false au fost lipite în scările de bloc din oraș!
Nu dați curs anunțului care circulă în unele zone din oraș, privind distribuția unor materiale de protecție pe care le-ați fi putut primi gratuit, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, astăzi și mâine!

Persoane necunoscute, până în acest moment, au distribuit în mai multe scări de bloc și zone publice din oraș anunțuri false, nesemnate și neatribuite vreunei instituții publice, prin care anunțau cetățenii că Ministerul Sănătății oferă la Mioveni măști și dezinfectanți gratis!

Acest anunt este un fals! Nu există o asemenea campanie la nivelul orașului!

În cauză, a fost anunțată Poliția, care a demarat o investigație în acest sens.

Nu cădeți victimele unor indivizi fără scrupule, care încearcă să creeze tensiuni în oraș înainte de ziua votului!”.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK