Menu

VIDEO. Mioveni, o comunitate recunoscută la nivel european

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Catedreala-Mioveni-de-sus.jpg

 

 

 

 

 

 

Ion Georgescu, primarul Mioveniului, a reuşit să transforme din temelii orașul pe care-l păstorește din 2006.

Priorităţile echipei conduse de Ion Georgescu în ultimii patru ani au foatdezvoltarea infrastructurii, investițiile în educație, sănătate și inițiative smart city.

Au fost începute mai multe proiecte finanțate din fonduri guvernamentale și s-au depus toate eforturile pentru finalizarea uneia dintre cele mai mari investiții din istoria de 40 de ani a comunității – noul Spital Orășenesc Mioveni. S-au realizat locuințe sociale și chiar un bloc pentru tinerele familii. Capacitatea în creșe și grădinițe s-a triplat, față de anii 2000, odată cu realizarea unor noi construcții destinate instituțiilor de învățământ. S-a dezvoltat sportul de masă, iar rezultate echipelor și sportivilor profesioniști ne-au clasat în topurile naționale. S-au dezvoltat noi servicii publice, rețele de utilități și de infrastructură rutieră. Au fost constuite locuri de joacă, parcuri și baze sportive în cartiere.

Astfel, micul oraș muncitoresc s-a transformat într-o comunitate recunoscută la nivel European.

Primarul Ion Georgescu vorbește despre toate acestea și multe altele într-o scrisoare deschisă adresată cetățenilor din Mioveni, scrisoare care poate fi citită pe https://iongeorgescu.ro/ .

 

 

embed video plugin powered by Union Development

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK