Menu

Accident GRAV, pe DN7. Motociclist și pieton morți

f_350_200_16777215_00_images_Acc-mortal-Merisani.jpg

 

 

 

 

 UPDATE:

” Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, din Pitești, care conducea o motocicletă pe DN 7C, pe raza localității Bascov, din direcția Pitești către Curtea de Argeș, a lovit un bărbat de 63 de ani, din Merișani, care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a drumului, prin loc nepermis și fără să se asigure.

Totodată, din cercetări s-a stabilit că motocicleta nu era înmatriculată.
Din păcate, în urma evenimentului rutier a fost declarat decesul ambelor persoane implicate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat și ucidere din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, transmite Biroul de Presă ai IPJ Argeș.

_____________

Un accident cumplit a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DN 7C, în comuna argeșeană Bascov, sat Scheau.

Se pare că un motociclist a pierdut controlul direcției și a lovit o persoană care a încercat să  traverseze printr-un loc nepermis. 

Ambele persoane implicate în evenimentul rutier, atât motociclistul cât și pietonul, nu prezentau puls, la sosirea paramedicilor. În cele din urmă s-a declarat decesul amândurora.

Revenim.

 

sursă foto Info Trafic Pitești

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK