Menu

UPDATE. Doi adolescenți răniți GRAV într-un accident de motocicletă. Un băiat din Vâlcea e ÎN COMĂ, o fată din Argeș, transferată în Capitală

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Acc-Mororesti-moto.jpg

 

 

 

 

 

UPDATE 2, 12 septembrie:

Revenim cu informații noi despre victimele accidentului care a avut loc aseară, în localitatea argeșeană Morărești (vezi, mai jos, știrea inițială):

Băiatul de 17 ani este din Rm. Vâlcea. Din cauza gravității traumatismelor (îndeosebi cele de la nivelul feței), a fost internat pe secția Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Pitești, unde a fost, imediat ce a ajuns, băgat în sala de operație. Acum este la terapie intensivă, iar prognosticul medicilor este unul rezervat.

Fata de 17 ani este din Morărești. Ea a fost dusă, inițial, la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Aici s-a costatat că avea contuzii ale unor organe interne (splină, rinichi) care i-au provocat sângerare puternică. Don acest motiv s-a decis transferul ei la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii ”Grigore Alexandrescu” din București.

Adolescentul care conducea motocicleta avea permis de conducere tip A1 de un an (de când îi permitea legea).

Niciunul dintre cel doi nu purta echipament de protecție.

____________

UPDATE 1:

Cei doi adolescenți sunt politraumatizați, însă băiatul, din păcate, este grav rănit (în comă). El este intubat și se află în ambulanța de terapie intensivă mobilă.

____________

Știrea inițială:

În urmă cu puțin timp, în localitatea argeșeană Morărești, pe DJ 703B, a avut loc un accident rutier în care a fost implicată o motocicletă.

Din primele verificări efectuate de către polițiștii aflați la fața locului, un tânăr de 17 ani, care conducea motocicleta, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă ușoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un cap de pod.

Au fost răniți atât motociclistul adolescent cât și pasagera sa, o fată în vârstă tot de 17 ani. 

Niciunul dintre cei doi nu purta echipament de protecție. 

Verificările continuă și în acest moment pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, a aspectelor care țin de existența permisului de conducere pentru motociclete, capacitatea motocicletei etc.

 

 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK