Menu

Deputatul Nicolae Georgescu: ”Fără Emi “Talent”, în Argeș a început să scadă numărul pozitivilor Covid-19”!

f_350_200_16777215_00_images_banner6_soare-fost-prefect.jpg

 

 

 

 

 

 

Emi nu avea... talent la Prefectură! A început să scadă numărul pozitivilor în Argeș!

 

Îi este cuiva dor de fostul prefect de Argeș? Cel care a fost demis pe blat de câteva zile? Mă îndoiesc, deoarece, fără acesta la conducerea județului, a început să scadă numărul pozitivilor în Argeș!

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Emi a plecat cu talent de la Prefectura Argeș spre PNL Argeș, pentru a candida la funcția de președinte la CJ Argeș.
Subliniez “a candida”, deoarece doar asta va face! Iar apoi se va întoarce, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, la Prefectura Argeș...

Știți ce este însă curios, dar și bine – ceea ce trebuie să recunosc... Fără Emi “Talent”, așa cum foarte bine i-a spus domnul Ion Mînzînă, în Argeș a început să scadă numărul pozitivilor Covid-19!

Așadar, de la 100 de persoane zilnic pozitive, câte aveam sub conducerea lui Emi “Talent”, numărul a scăzut de la plecarea acestuia undeva...la jumătate!

Domnule fost prefect, aveți grijă, să nu duceți virusul spre PNL Argeș!

La următoarele alegeri, îmi doresc să câștigăm în fața dvs prin votul argeșenilor, și nu prin virusarea colegilor dvs!

În încheiere, am zâmbit când am văzut mesajul pe care îl lansați în aceste zile... Acela că este meritul dvs în scăderea numărului pozitivilor!

Domnule Soare, mai bine ați face o analiză a acestei mutări politice, mai bine v-ați gândi puțin la argeșenii pe care i-ați lăsat de izbeliște și de care v-ați bătut joc în aceste zile.

PS: Emi, nici nu știi cât de mic începi să fii...!

Nicolae Georgescu-Deputat

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK