Menu

Domnule prefect, de ce faceți din Argeș a doua Suceava ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_soare_emanuel_prefect.jpg

 

 

 

 

 

Cu aproape 1300 de infectați și cu creșteri spectaculoase zilnic, cu aproape nicio zi fără decese, județul Argeș este, raportat la populație, unul dintre cele mai afectate din țară.

Cândva, prefectul Emanuel Soare spune că își va asuma funcționarea ireproșabilă a instituțiilor statului. Să își asume și aceste cifre.

Să și le asume, de asemenea, cei de la PNL care au făcut acrobații pentru a face din domnul conferențiar de științe pedagogice cu doctorat la Chișinău înalt funcționar public și prefect al județului Argeș.

Poate că este vorba despre incapacitate de dialog , de lipsa talentului organizatoric, de orgolii nebune în comunicarea cu alți factori de răspundere, de pierderea vremii cu comunicate agresive, de hotărâri politicianiste în schimbarea unor manageri.

Poate că este vorba despre asta sau despre orice altceva, problema este că e nevoie de STOP JOC. Iar dacă este imposibil să fie restartată situația, cred că prefectul Emanuel Soare trebuie să se întoarcă la catedră, acolo unde a performat.

Argeșul, dacă se continuă astfel, ajunge a doua Suceava.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK