Menu

Preşedintele Cristian Gentea către jucători: „Este ultima voastră sansa!”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gentea_fca_1.jpg

 

 

 

 

 

Sunt extraordinar de dezamăgit după rezultatul de ieri!

Inainte de plecarea spre Alexandria, am fost cu primarul Municipiului Pitești și le-am explicat jucătorilor ce așteptări avem de la ei. Nu doar noi, cât și întreaga suflare fotbalistică argeseana! Le-am explicat, ca la tabla, ca, cu 5 egaluri... vom termina pe ultimul loc.

Sigur ca as putea sa invoc arbitrajul! Execrabil arbitraj, iar dl. Crăciunescu i-a transmis deja centrului ca nu este tarziu sa se apuce de o munca cinstită ( strungar, frezor, macaragiu sau simplu muncitor pe ogor), pentru ca meseria asta nu e de el! Dar, ce rost ar avea, cand imi revine minte ca jucătorii noștri, chiar în 11, nu au ajuns la poarta adversă!!!

Ca unii, la 19 ani, au fost răpuși de căldură, deși nu au alergat 2 km! Ca altii faulteaza decisiv la...60 metri de poarta!!!

Concluzia este clara: daca nu câștigăm meciul de acasă cu CS Mioveni, totul se închide pt acest sezon! Ati obținut, pentru voi, mult mai mult decat ati oferit, stimați jucători!
Daca vom ieși din cursa atât de devreme, o vom lua de la zero! Si, va asigur ca vom promova! Dar, multi dintre voi va veti regăsi în afara acestui proiect, va asigur!

Mă zbat si sunt sigur că într-o lună de zile, voi aduce lângă această echipă doi sponsori uriasi: unul autohton si celalalt, străin. Numai ca ei, ca si mine, își doresc doar performanta!

Aveti o ultima sansa sa înțelegeți că jucați pt un club urias: FC ARGES, pentru memoria celui mai bun fotbalist roman: NICOLAE DOBRIN!!!

Trezititi-va, cât nu e prea târziu, si faceti mândri pe toți argesenii! Este ultima voastră sansa!

Cristian Gentea, preşedintele Clubului Campionii F.C. Argeş

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN