Menu

Argeș. Prima zi de caniculă a adus și multe sancțiuni pentru șoferi

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Politist-dirijeaza-circulatia.jpg

 

 

 

 

 

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 281 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 70.000 de lei, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 20 de permise de conducere și a fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

.....

Polițiștii argeșeni recomandă:

Scopul activității polițiștilor este respectarea normelor legale specifice perioadei prin care trecem.
Vă recomandăm să țineți cont de importanța, pentru noi toţi, a respectării restricțiilor.

Astfel, măsurile sunt cu caracter temporar şi trebuie interpretate în sensul abordării unei conduite preventive la nivel personal, de limitare a riscului de a ne infecta, care va fi urmat de riscul de a transmite şi apropiaţilor această afecţiune.

Polițiștii rutieri argeșeni vor continua să acționeze pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pe toate drumurile din județ, mai ales prin depistarea conducătorilor auto care nu respecta regimul legal de viteză, a celor aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv, totodată acţionând și pentru respectarea recomandărilor medicale specifice stării de alertă, prin verificarea respectării măsurilor de protecţie individuală în mijloace de transport în comun.

Vă recomandăm să adoptaţi permanent o manieră preventivă de condus și să luați în considerare prezența sezonieră a motocicliștilor și bicicliștilor în trafic.

Totodată, recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, permanent adaptată condiţiilor meteo-rutiere, inclusiv în perioade caniculare, având în vedere avertizările meteo din această perioadă.

Nu vă angajați în efecutarea de manevre riscante, nu uitați de politețea rutieră și respectați indicațiile polițiștilor, aflați la datorie.
Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic - vă recomandăm să verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca la drum.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK