Menu

Cristian Gentea vrea să facă două cadouri de suflet piteștenilor

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gentea_cristian.jpg

 

 

 

 

 

Președintele Clubului F.C. Argeș, Cristian Gentea, este pe cale să intre în istoria fotbalului din Trivale. Gentea și-a propus să construiască un stadion de lux și să aducă echipa în Liga I.

„Am fost zilele trecute la stadion cu primarul municipiului Pitești și am vorbit cu jucătorii. Aceștia au fost anunțați că s-a aprobat de către CNI construirea unui nou stadion, care ar trebui să fie gata în următorii doi ani. Construcția se va face pe actualul amplasament. Pista de atletism va rămâne, pentru că este una dintre puținele de calitate superioară din țară. Am încredere că putem promova”, a spus Cristian Gentea, președintele Consilului de Administrație al argeșenilor, la Sport Total FM.

Aflată, în acest moment, la un pas de rivalele la promovare, FC Argeș are toate șansele ca în miez de vară să promoveze pe prima scenă fotbalistică a țării, iar noul stadion îi îndreptățește speranțele.

Cristian Gentea, cel care dă acum un impuls uriaș fotbalului piteștean este directorul Regiei Autonome Tehnologii pentru Energie Nucleară și un fizician redutabil care a primit în cadrul branșei mai multe distincții și aprecieri.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK