Menu

Aș citi cu plăcere teza de doctorat a prefectului Emanuel Soare. Atât

f_350_200_16777215_00_images_banner1_soare_emanuel_prefect.jpg

 

 

 

 

 

Iată cum propun să se rezolve tensiunea dintre prefectul de Argeș și ziariști.

Mi-a dat cineva să citesc un comentariu pe Whatsapp al distinsului domn Emanuel Soare, prefect de Argeș. E public, așadar îl pot copia aici. Iată-l.

” Precizare legată de mesajul de ieri

Probabil că textul scris de mine ieri pe pagina personală a fost prea extins, motiv pentru care mesajul pare că a fost recepționat în mod distorsionat. El trebuie citit în contextul informațiilor greșite care au fost publicate în media locală. Poate că formulările au fost prea generalizatoare și au condus la senzația că este vorba de modul în care toată presa a relatat informațiile respective. Insist asupra faptului că o mare parte a presei locale (inclusiv cea online) își desfășoară activitatea în mod profesionist și nu este vizată de afirmațiile mele.
Primele patru paragrafe vizează modul greșit de reflectare a informațiilor în presă, celelalte cinci paragrafe se referă strict la diverși politicieni/manageri care s-au exprimat pe subiectul în cauză. Aceste paragrafe NU se referă la presă, cum, în mod eronat, a fost evidențiat în diferite materiale.”

O iau și eu cu ”poate că” și consider că domnul Emanuel Soare poate că vrea să aplaneze conflictul cu o bună parte a presei argeșene și bine face. Am însă o altă idee, mai ales că totul a pornit de la bătaia în CV-uri.

Să dea domnul prefect Emanuel Soare acces la teza sa de doctorat de la Universitatea ”Ion Creangă” din Chișinău, să vedem dacă e vorba despre Harap Alb sau Povestea p.lii. O citim, îi apreciem originalitatea și înscheiem discuția. Desigur, domnul prefect are un exemplar acasă din această teză de doctorat.

Nu insinuez nimic, doar mi-aș dori să citesc lucrarea, dacă domnul prefect mă consideră capabil să o înțeleg. Sper să nu fiu nevoit să merg până la Chișinău pentru această frumoasă lectură.

Mulțumesc anticipat.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK