Menu

UPDATE/ VIDEO. Beat, și-a dat foc la proprietate pentru că nu i-a găsit cumpărători

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Incendiu-pus-de-proprietar.jpg

 

 

 

 

 

 UDATE 7 februarie:

Joi, 6 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, împreună cu polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Drăganu, au pus în executare măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, dispusă de Tribunalul Argeş, faţă de bărbatul de 25 de ani, din Morărești, care și-a dat foc la anexele din curte, beat, pentru că nu i-a ieșit înțelegerea cu niște potențiali cumpărători ai proprietății.

Tânărul fusese, la momentul faptei, reţinut pentru 24 de ore, iar apoi, în instanță, nu i s-a stabilit nicio măsură preventivă. Însă Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a contestat decizia și Tribunalul Argeș a dispus măsura arestului la domiciliu.

_________________

 

Știrea inițială, din 22 ianuarie:

Astăzi, în jurul orei 14.30, pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit pe o proprietate din comuna argeșeană Morărești, satul Dedulești, strada Valea Caselor.

Două ore a durat intervenția salvatorilor, cărora le-au sărit în ajutor și polițiștii din comună, dar și oameni care locuiau în zonă.

Când s-a făcut bilanțul distrugerii s-a văzut că arsese un fânar, pe aproximativ 130 mp, o anexă din apropiere pe aproximativ 15 mp, circa 3 tone de fân, 5 butoaie și butii, aproximativ 5 mc de lemn de foc, elemente de mobilier și porumb depozitat în anexă.

După stingerea incendiului, s-a stabilit că focul a fost pus intenționat chiar de către
locatarul gospodăriei în cauză, un bărbat de 25 de ani.


Se pare că tânărul încercase să vândă proprietatea, însă cei care erau interesați să cumpere s-au retras din afacere, dându-și seama că vânzătorul nu era singurul proprietar (mai avea frați și nu făcuseră succesiunea, în urma decesului tatălui lor). Lăsat baltă, tânărul de 25 de ani s-ar fi înfuria, s-a îmbătat și a pus foc la fânar. După care a plecat de acasă, lăsându-și vecinii să-și bată capul cu stingerea focului.

Polițiștii l-au găsit, după o vreme, dormind, în pădure.

Incendiatorul beat fost condus la sediul Secției de Poliție Rurală Drăganu, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere prin incendiere, urmând ca, în funcție de rezultatul verificărilor, să fie dispuse măsurile legale.

 

embed video plugin powered by Union Development

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK