Menu

Acum. Tânăr de 20 de ani audiat pentru furturi din mașini

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Masina-politie.jpg

 

 

 

 

 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au condus la sediul poliției un tânăr de 20 de ani, din Buftea, județul Ilfov, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat și tentativă de furt. El a fost adus de la domiciliu, unde s-au efectuat percheziții.

Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit că, la sfârșitul lunii noiembrie, acesta ar fi pătruns prin forțarea încuietorilor, respectiv ar fi încercat să pătrundă, în mai multe autoturisme parcate pe raza orașului Costești, precum și pe raza municipiului Câmpulung și a localității Rucăr.

Bărbatul acționa, în cele mai multe din cazuri (în jur de 20, identificate, până acum), noaptea și căuta, îndeosebi, bani. Cel mult, mai lua câte un telefon mobil, dacă avea noroc să-l fi uitat proprietarul în mașină.

Cercetările sunt în curs, după administrarea probatoriului urmând să fie luate măsurile legale care se impun.

 

Pentru siguranţa bunurilor dvs., poliţiştii argeşeni vă recomandă:
-acordați o atenție sporită locului unde parcați autovehiculul, modului de asigurare al acestuia și bunurilor lăsate în interior. Recomandăm montarea de sisteme de alarmă şi asigurarea autovehiculului, chiar şi atunci când lipsiţi pentru scurt timp din acesta, iar temperaturile sunt scăzute.
-nu lăsați bunuri de valoare, electronice (telefoane mobile, sisteme ne navigaţie portabile, etc.), genți sau portofele la vedere.
-atenție la încărcarea și descărcarea cumpărăturilor, atât în parcările centrelor comerciale, cât şi la locurile de reşedinţă.
-în situaţia în care urmează să dormiţi în autovehicul, alegeţi o zonă iluminată corespunzător şi luaţi măsuri pentru a limita sau preveni eventuale încercăti de furt (asigurarea cu lacăt a buşonului de alimentare de la rezervorul autoutilitarelor, montarea unei camere de bord cu funcţie de parkguard, iar genţile sau bagajele de mână ce conţin obiecte valoroase să nu fie plasate la vedere).
-atunci când aveţi de remediat o pană în zone slab circulate ori în zone de tranzit, acordaţi o atenţie sporită împrejurimilor şi nu lăsaţi la vedere bunuri de valoare care pot fi sustrase prin distragerea atenţiei.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK