Menu

13 noiembrie a fost o zi norocoasă, pentru un piteștean. Un polițist aflat în timpul liber i-a salvat viața

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Politist-salvator-13-nov-2019.jpg

 

 

 

 

 

În această dimineață, un polițist argeșean, aflat în timpul liber, a salvat viața unui bărbat de 63 de ani, din Pitești, care a suferit un stop cardio-respirator.

În timp ce se afla într-o stație peco din Pitești, polițistul a observat că unui bărbat i s-a făcut rău și, în scurt timp, a devenit inconștient.

Cu stăpânire de sine și fără să stea pe gânduri, agentul șef principal Dan Dogaru, din cadrul Serviciului Rutier Argeș, a intervenit și i-a făcut bărbatului manevre de resuscitare, până la sosirea echipajului medical.

În acest timp, un echipaj de poliție al Biroului Rutier Pitești, aflat în patrulare, a oprit la locul evenimentului. Cei doi polițiști, împreună cu colegul care deja intervenise, au rămas la fața locului și au sprijinit echipajul medical, care a continuat manevrele de resuscitare.

În urma tuturor acțiunilor, bărbatul căruia i se făcuse rău și-a revenit și a fost transportat la spital. Soția acestuia, care era profund marcată de eveniment, a fost însoțită și încurajată, pe tot parcursul deplasării, dar și la spital, de către echipajul de poliție.

La câteva ore după eveniment, polițiștii s-au interesat despre starea bărbatului. Acesta era în stare stabilă, sub supravegherea cadrelor medicale.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK