Menu

Preselecții, la Casa de Cultură a Studenților Pitești, pentru Festivalul Internațional JAZZ NAPOCENSIS și Festivalul de Teatru ”Aurel Luca”

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Jazz-i-teatru.jpg

 

 

 

 

 

Casa de Cultură a Studenților Pitești caută tineri si studenți talentați, în vederea participării la Festivalul Internațional ”JAZZ NAPOCENSIS” ediția a XXIII-a și la Festivalul de Teatru ”Aurel Luca” . Cei interesați sunt așteptați la preselecție până pe data de 15 noiembrie 2019 între orele 10:00-20:00 la sediul CCS Pitești din strada Panselelor, nr. 2. Pentru alte amănunte puteți suna la numărul de telefon 0348.430.939, ref. AnamariaVlad.

Festivalul Internațional JAZZ NAPOCENSIS se va desfășura în perioada 25 - 27 noiembrie 2019, și este organizat de Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, Asociația Studențească ECO - JAZZ NAPOCENSIS & CCS, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, în colaborare cu Opțional de JAZZ al Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca și Clubul Dr. JAZZ. Ediția de anul acesta îi este dedicată într-o măsură considerabilă binecunoscutului artist Johnny Răducanu, axându-se pe o temă generoasă, care va cuprinde date despre biografia (fotografii, afișe, literatura muzicală etc.) și creația artistului (înregistrări inedite, culegeri de teme, amintiri personale).
Masa și cazarea participanților vor fi asigurate de către organizator.

A XIII-a ediţie a Festivalului de Teatru „Aurel Luca” este organizată de Casa de Cultură a Studenţilor din laşi, prin Teatrul Studenţesc „Ludic”. Evenimentul are ca scop promovarea şi valorificarea potenţialului actoricesc al studenţilor şi nu numai. Evenimentul va reuni atât spectacole de teatru, cât şi ateliere de lucru. Organizatorii asigură cazarea şi masa pe toată perioada festivalului.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK