Menu

Tată și fiu, reținuți în cazul unui polițist împușcat într-o pădure din Argeș

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Arestat-2.jpg

 

 

 

 

La sfârșitul lunii iulie, un polițist din București, care se afla în concediu în comuna natală (Mușătești, Argeș) a fost împușcat, în pădure din localitate, cu o armă de vânătoare. 

Bărbatul a fost dus la spital, la Curtea de Argeș, de către doi bărbați, și ei deținători de armă de vânătoare. Tânărul rănit pierduse mult sânge, și era într-o stare gravă, motiv pentru care a fost transferat la un spital din București. Acolo a murit, după două săptămâni.

Astăzi, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au condus la audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, pe cei doi bărbați, tată și fiu (60 și 35 de ani), ambii din Mușătești. Niciunul dintre ei nu au recunoscut nici că au fost de față la accidentul de vânătoare, cu atât mai puțin că l-au împușcat pe polițist.

După câteva ore de audieri, polițiștii au pus în aplicare 2 ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, pe numele celor doi bărbați: tatăl e bănuit de omor și braconaj, iar fiul său - de braconaj și mărturie mincinoasă.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK