Menu

UPDATE. Oprit în trafic cu focuri de armă, beat, fără carnet și cu mașina neînmatriculată. Ieșise din pușcărie de câteva luni

f_350_200_16777215_00_images_Politie_arma.jpg

 

 

 

 

 

UPDATE:

Bărbatul a fost reținut, în cursul zilei de ieri, iar azi a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

___________

Azi-noapte, în jurul orei 1, polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au fost nevoiți să facă uz de armă pentru a opri în trafic, în comuna Hârsești, un bărbat despre care aveau informații că nu are carnet de conducere și a avut și probleme cu legea.

Argeșeanul, care are 49 de ani, este din Hârsești, a fost urmărit de polițiști, până să oprească, aproximativ 2 km.

Acesta conducea un autoturism neînmatriculat și mai era și băut. În urma testării cu etilotestul alcoolemia în aerul respirat a fost de aproape 0,65 mg/l alool pur.

Bărbatul a fost de câteva luni eliberat din penitenciar, unde a fost tot pentru infracțiuni rutiere. De asemenea, el a mai fost cercetat și pentru furturi și alte infracțiuni rutiere.

I-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar acum se află la sediul Poliției pentru cercetări.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK