Menu

Argeș. Încă o zi pentru testarea șoferilor care vor să-și reducă perioada de suspendare a permisului de conducere

f_350_200_16777215_00_images_Permis_de_conducere.jpg

 

 

 

 

 

Urmare a modificărilor legislative ale Ordonanței de Urgență a Guvernului numărul 195/2002 Republicată, intervenite prin Legea 130 din 11 iulie a.c., intrată în vigoare începând cu data de 18 iulie a.c.., programul de testare a persoanelor în vederea reducerii perioadei de suspendare a fost suplimentat, fiind introdusă o nouă zi, testarea putând fi susținută și în ziua de miercuri a săptămânii, începând cu ora 10.00. Celelalte două zile de testare sunt Luni (începând cu ora 10.00) și Joi (începând cu ora 16.00).

Reamintim că persoanele care doresc să se înscrie pentru susținerea testării de reducere a perioadei de suspendare a permisului de conducere trebuie să se prezinte la sediul Serviciului Rutier Argeș, din Pitești, str. Victoriei nr. 60, cu 30 de minute înainte de începerea testării, în vederea înscrierii la testare.

Informații utile privind restituirea documentelor, reducerea perioadei de suspendare, precum și aspecte de ordin legal din domeniul poliţiei rutiere puteţi accesa gratuit la link-ul: https://ag.politiaromana.ro/ro/utile/informatii-de-la-politia-rutiera .

BIROUL DE PRESĂ al I.P.J. Argeș

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK