Menu

Bilete și abonamente on-line la Filarmonică și la Cinematograf

f_350_200_16777215_00_images_Filarmonica_Pitesti_la_Centrul_Multifuncional.jpg

 

 

 

 

Iubitorii filmului pot achiziționa și on-line bilete pentru filmele care vor rula în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 18.00, la Cinematograful „București”. Biletele pot fi procurate de pe site-ul www.bilete.ro, dar și de la casa de bilete a cinematografului.

De asemenea, din septembrie, de pe același site (www.bilete.ro) pot fi achiziționate și biletele și abonamentele care vor fi puse în vânzare pentru prima parte a stagiunii a XIII -a a Filarmonicii Pitești.

Astfel, va fi posibilă vânzarea, cu titlu neexclusiv, în contul Filarmonicii, de bilete prin Rețeaua Bilete.ro (www.bilete.ro), cu opțiune de livrare prin curierat; prin casieriile proprii sau ale partenerilor Bilete.ro (Poșta Română, magazinele Telekom/Germanos, Vodafone). Vânzarea biletelor/abonamentelor în format fizic se va face prin intermediul sistemului de printare bilete al Bilete.ro („sistem de ticketing”). Vânzarea biletelor în format electronic (tipărite de către cumpărătorii clienți de bilete) se va face prin intermediul website-ului www.bilete.ro.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK