Menu

Învață să fii campion! Cursuri de balet și gimnastică, pe timpul vacanței, la Centrul Cultural Pitești

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Olympic-Gym-Galati-1.jpeg

 

 

 

 

 

Centrul Cultural Pitești organizează, și în perioada vacanței de vară, cursuri de balet și gimnastică.Îndrumător este antrenoarea Nicoleta Andrei, iar cursurile se vor desfășura în fiecare marți și joi, de la ora 10,00, în Sala Balet și Gimnastică de la Casa Cărții.

Pot participa copii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, care învață elemente de balet, gimnastică ritmică, gimnastică acrobatică, gimnastică aerobică, gimnastică estetică.

Mulți dintre copiii care au urmat astfel de cursuri la Centrul Cultural Pitești au participat la concursuri naționale și internaționale cu Clubul Olimpic Argeș Gym Pitești, care s-a remarcat prin menținerea, timp de 4 ani, a titlului de Campion Balcanic, dar și prin numeroase trofee și premii.

Olimpic Argeș Gym Pitești este al doilea club din țară, care activează în domeniul gimnasticii estetice, fiind afiliat la Federația Internațională de Gimnastică Estetică.
În cadrul cursului se lucrează la pregătirea corporală a fiecărui participant, la inițierea în gimnastică, pe fiecare categorie de vârstă, dar au loc și work-shop-uri, unde sunt abordate pregătirea metodologică, psihomotorie, psihologică, îndrumarea spre performanță, spiritul de echipă, dialogul social.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK