Menu

I-a spart o sticlă în cap unui partener de pahar și l-a băgat în spital. A fost reținut pentru 24 de ore

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Arestat-3.jpg

 

 

 

 

 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.
În noaptea de 14 spre 15 iunie a.c., într-un bar din Mioveni, a avut loc un conflict, pe fondul consumului de alcool, bineînțeles, între doi bărbați.

În bar se aflau vreo 6 persoane, care-și propuseseră o seară de băutură. Din nu se știe care motiv (chiar nu au știut să spună de ce!), doi dintre ei, unul de 33 de ani din Micești un altul de 31 de ani, din Mioveni, s-au luat la bătaie. Totul a culminat cu momentul în care cel din Micești i-a spart o sticlă în cap celui din Mioveni. Mai mult, după ce l-a lovit pe partenerul de pahar, când a vrut să plece acasă, a ieșit prin ușă (a spart geamul) nu pe ușă.

Bărbatul rănit, care a avut o complicație la un ochi, a stat în spital până acum.

Patronul barului, participant și el la petrecere, a formulat plângere împotriva agresorului pentru distrugere, iar bărbatul care a ajuns la spital, pentru lovire.

Astăzi, după ce polițiștii au obținut și concluzii preliminare, din punct de vedere medico-legal (sunt peste 20 de zile de îngrijiri medicale pentru argeșeanul rănit), coroborate cu restul de probe administrate până în prezent, s-a decis ca bărbatul din Micești să fie reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN