Menu

S-a îmbătat la zilele comunei și a ajuns în arest pentru ultraj

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Arestat-2.jpg

 

 

 

 

 

 

Sâmbătă seara, la Zilele comunei Mărăcineni, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au fost solicitați să intervină la o sesizare privind o persoana care se manifesta agresiv.

Era vorba despre un bărbat din Mărăcineni, în vârstă de 48 de ani, care începuse să strige și jignească alte persoane, deranjat de faptul că, la o tarabă cu mici și bere, vânzătorul refuzase să-i mai vândă băutură, dată fiind starea avansată de ebrietate în care se afla.

Intervenția polițiștilor nu l-a potolit, ba dimpotrivă: a devenit violent, împingând și lovind cu pe unul dintre polițiști, fapt pentru care a fost imobilizat și încătușat. Mai mult, chiar și cu cătușele la mâini, în timp ce era condus spre echipajul de poliție, argeșeanul ar fi lovit un alt polițist cu piciorul.

În acea seară a fost condus la sediul unității de poliție, unde s-a întocmit un proces-verbal și s-a încercat o comunicare cu el. Dar nici acolo n-a avut stare, ci a continuat tărăboiul.

În cele din urmă, în acea seară, a plecat acasă. Însă, în cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, care, în cursul serii de duminică 9 iunie, după administrarea probatoriului, a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK