Menu

Concert simfonic umanitar la Filarmonica Pitești

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Bogdana-Simionescu.jpg

 

 

 

 

Filarmonica Piteşti organizează joi, 21 martie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncţional, un concert simfonic umanitar cu pagini muzicale aparținând lui Beethoven, Pierné și Ceaikovski. Alături de orchestra simfonică a instituţiei revine, ca solistă, harpista Miruna Vidican. La pupitrul dirijorul se va afla, în premieră, Mihnea Ignat. În program: Ludwig van Beethoven - Uvertura la Egmont, op. 84, Gabriel Pierné - Konzertsück și Piotr Ilici Ceaikovski - Simfonia nr. 2, op. 17, Mica Rusie.


Concertul are latură umanitară, să vină în ajutorul tinerei scriitoare Bodgana Elena Simionescu, diagnosticată cu necroză vasculară și osteoporoză post-operatorie.Operațiile făcute în România, 3 la număr, au fost un eșec pentru Bogdana, care se deplasează din ce în ce mai greu. ”Atât de tânără și cu picioare de 75 ani”, aveau să afirme specialiștii de la o clinică din Istanbul, care au vazut-o și examinat-o în luna februarie!
Doar fizioterapia ar salva-o, iar planul de tratament este de lungă durată: minim 6 luni, câte 15 zile lunar, pe teritoriul statului turc. 
Costurile sunt colosale și o depășesc, în condițiile în care ea, în prezent nu mai muncește, nu pentru că nu vrea, ci pentru că noi, ca societate sau poate ca educație, nu realizăm că și oameni imobili pot fi utili!

Cei care doresc să o ajute pe Bogdana să poată merge din nou o pot face donând bani la sediul Filarmonicii Pitești, la concert, sau în conturile:

Lei: RO61BTRLRONCRT0413663401
Euro: RO11BTRLEURCRT0413663401
deschise la Banca Transilvania pe numele
Simionescu Bogdana Elena
SWIFT BTRLRO22
Pay-pal: b_e_simionescuYahoo.com

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK