Menu

Un turc a încercat să-și reducă pedeapsa de aproape 18 ani de închisoare, printr-un denunț ”aranjat”. Nu i-a ieșit

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Gratii-2.jpg

 

 

 

 

 

Din dorința de a beneficia de reducerea pedepsei închisorii (fusese condamnat la 17 ani și 8 luni, în 2017), un cetățean turc în vârstă de 46 de ani, încarcerat în Penitenciarul Mioveni pentru trafic de droguri, a încercat să inducă în eroare organele judiciare printr-o metodă inventivă, dar planul i-a fost dejucat de către Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și D.I.I.C.O.T.

El a reușit să ia legătura cu un prieten, turc și el, care vindea mașini lovite, în Germania. Conaționalul a găsit doi români care au cumpărat două astfel de mașini, în care a „plantat” 976 de comprimate de ecstasy și peste 600 de grame de amfetamină.

Șoferii, care aduceau autoturismele pe o platformă, nu știau ce transportă, dar s-au trezit denunțați autorităților din România tocmai de cetățeanul turc încarcerat, acesta încercând astfel să obțină o reducere a pedepsei pentru informația oferită.

Nu a reușit, iar cercetările sunt continuate, în prezent, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri și inducerea în eroare a organelor judiciare.

Drogurile au fost indisponibilizate.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK