Menu

Bărbat găsit spânzurat în Pădurea Trivale. Fusese dat dispărut în urmă cu două luni

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Valentin-Nitu.png

 

 

 

 

 

Astăzi, în Pitești, în jurul orei 11, în pădurea Trivale, zona restaurantului ”Cornul Vânătorului”, a fost găsit un bărbat spânzurat.

În nici 2 ceasuri, a fost făcută și identificarea cadavrului, cu ajutorul familiei. Este vorba despre un  bărbat din Pitești, Valentin Nițu, în vârstă de 44 de ani, căsătorit, cu doi copii, jurist la firma Metabet. Asupra sa nu a fost găsită nicio scrisoare de adio.

Acesta fusese dat dispărut de familie din luna decembrie. El plecase de acasă pe 16 decembrie,în urma unei discuții cu soția despre posibilitatea unui divorț. Își scosese cartela din telefon, dar nu își luase mobilul. Familia l-a căutat și i-a transmis mesaje prin intermediul presei, în speranța că bărbatul va reveni în sânul familiei.

Din păcate, totul a fost în zadar. După starea avansată de degradare în care a fost găsit, e foarte posibil ca Valentin să-și fi pus capăt zilelor imediat ce a plecat de acasă. Dar acest lucru îl va stabili cu exactitate necropsia ce va fi efectuată în următoarele ore.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK