Menu

Reţinut de poliţişti pentru că a întreținut relații sexuale cu două minore. Pe una dintre ele a sechestrat-o în casă

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Arestat-2.jpg

 

 

 

 

 

 

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Piteşti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au reţinut pe S.R., de 20 de ani, din comuna Merişani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor, lipsire de libertate şi conducere fără drept.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în perioada 2016-2018, cel în cauză ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră (care avea 14 ani în 2016), cu care are și un copil în vârstă de aproape un an. După ce, anul acesta, s-a despărțit de mama copilului său, bărbatul a decis să reia o relație mai veche cu o altă fată, minoră și ea (are 16 ani). În luna august a.c., aceasta a formulat plângere la Poliție, în care a declarat că S.R. a întreținut relații sexuale cu ea și a ținut-o sechestrată în casă.

Polițiștii au mai stabilit și că, în aceeaşi perioadă, bărbatul a condus autovehicule, fără drept, în mai multe rânduri, pe drumurile publice.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK