Menu

5 persoane reținute, după perchezițiile de ieri. O parte din prejudiciu, identificat

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Gratii-arest.jpg

 

 

 

 

 

În urma perchezițiilor desfășurate ieri dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor două autoturisme susceptibile a fi fost folosite la săvârșirea de infracțiuni de furt calificat.

De asemenea, polițiștii au identificat 17 motounelte, 38 unelte și scule electrice, 5 laptopuri, 18 telefoane mobile și alte produse electrice și electronice, un cazan din aramă, 4 biciclete, mai multe animale susceptibile a proveni din infracțiuni de furt.

Zece persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Câmpulung pentru audieri. În urma administrării probatoriului cinci persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 46 de ani, bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat, au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Reamintim că în dimineața zilei de 12 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și a secțiilor de poliție rurală arondate, împreună cu luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au efectuat 13 percheziții domiciliare, în Piteşti, Ştefăneşti şi comunele Albota şi Bascov, la locuințele a 10 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada septembrie – noiembrie a.c., cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri din locuinţe, societăţi comerciale şi autoturisme.

Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 70.000 de lei.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK