Menu

În a doua ediție a programului START- UP-NATION, principiul „primul venit-primul servit” a fost eliminat. Vezi alte modificări

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Start-up-Nation-Romania.png

 

 

 

 

Ministerul pentru Mediul de Afaceri a publicat o variantă actualizată a propunerii de modificare a programului Start-Up Nation, ediția a doua.
În această nouă formă propusă, serviciile creative, inclusiv crearea de programe de calculator, cresc în punctaj față de grila propusă în urmă cu două săptămâni, care a stârnit nemulțumiri.

Astfel, firmele din domeniul industriilor creative (unde intră și crearea de programe IT) vor fi punctate cu 30 de puncte, la fel ca serviciile și producția, cea mai de sus dreaptă.

De asemenea, a fost eliminată selecția pe principiul „primul venit-primul servit”, criticată de consultanți și de unii antreprenori.

În schimb, s-a păstrat depunctarea masivă, cu 15 puncte din start, a afacerilor din București și județele Cluj și Ilfov, care au peste 4 IMM-uri la suta de locuitori.

Perioada de consultare publică ar urma să se încheie la sfârșitul lunii octombrie sau începutul lui noiembrie. Potrivit celor mai recente discuții din Comitetul consultativ, înscrierea în program ar urma să se deschidă în noiembrie, ceea ce va împinge implementarea programului mult în anul 2019.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK