Menu

BannerPSD

Astăzi, prezentare de carte la Centrul Cultural Pitești: ”Mareșalul Ion Antonescu și reședința Argeșului. Consemnări istoriografice”

 

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Mmaresalul-ion-antonescu-si-resedinta-argesului-consemnari-istoriografice-petre-popa.jpg

 

 

 

 

Centrul Cultural Pitești organizează, astăzi, de la ora 16,00, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții, prezentarea cărții cu titlul „Mareșalul Ion Antonescu și reședința Argeșului. Consemnări istoriografice”, de Petre Popa.
Profesorul universitar dr. Petre Popa s-a născut în comuna Măciuca, din județul Vâlcea, însă, la puțină vreme după absolvirea facultății, s-a stabilit la Pitești. A publicat, de-a lungul timpului, pe lângă cele peste 10000 de pagini tipărite de lucrări științifice și editoriale, mai multe volume, precum: ”Municipiul Pitești pe noi coordonate”, ”Pitești. Memento”, ”Pitești. Pagini de istorie”, ”Pitești. Tradiție și contemporaneitate” ș.a.
Volumul „Mareșalul Ion Antonescu și reședința Argeșului. Consemnări istoriografice” este apărut, în primăvara acestui an, la Editura Paralela 45 și valorifică importante surse documentare referitoare la acest fiu al Piteștiului (născut aici la 2 iunie 1882).

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK