Menu

Doi tineri din Argeș reținuți de polițiști pentru viol. Agresiunea s-a petrecut când unul dintre ei își sărbătorea majoratul

f_350_200_16777215_00_images_Violata.jpg

 

 

 

 

 UPDATE ora 20:

Cei doi tineri vor fi cercetați în arest la domiciliu.

______________________

În cursul nopții, polițiștii din orașul argeșean Topoloveni au identificat doi tineri, de 17, respectiv 18 ani, din localitate, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de viol.

Victima celor doi este o tânără de 19 ani, iar agresiunea a avut loc duminică, 30 septembrie, acasă la tânărul de 18 ani, unde acesta își sărbătorea majoratul.

Se pare că, după terminarea petrecerii, gazda și prietenul său au insistat ca fata să mai rămână pentru un pahar cu ei, iar ea a cedat rugăminților. Din nefericire, n-a mai durat mult până când lucrurile au luat o întorsătură urâtă. Tânăra a fost bătută, amenințată și, în cele din urmă, violată cu bestialitate de cei doi.

Victima a formulat plângerea după trei zile, pe 3 octombrie, dar chiar și atunci urmele agresiunii încă erau foarte vizibile. Ea a spus că n-a avut curaj să spună nimic imediat după ce s-a întâmplat nenorocirea pentru că ea locuiește singură (tatăl i-a murit de curând iar sora ei locuiește la București) și i-a fost frică.

Violatorii au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK