Menu

ALDE Argeș întinde o mână de ajutor unei familii a cărei casă a fost mistuită de flăcări

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_ALDE-Arges-ajuta-familie.png

 

 

 

Mare necaz s-a abătut asupra unei familii din Valea Corbului, comuna Călinești, săptămâna trecută! O mamă și băiețelul ei au rămas sub cerul liber după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări. Din primele informații, se pare că la mijloc s-ar afla o mână criminală.
Din fericire, avem și o veste bună! Organizația ALDE Argeș a decis să întindă familiei o mână de ajutor. La solicitarea consilierului local din Călinești, Mihai Georgescu, președintele ALDE Argeș Simona Brătulescu a trimis în teren o echipă care să evalueze pagubele. Consilierului Georgescu i s-au alăturat secretarul general al ALDE, Nanu Carzol și președintele ALDE Ștefănești, Vali Tudor.
,,Partea bună este că, în urma incendiului, casa nu a ars în întregime, fiind distruse acoperișul și etajul. La parter a fost afectată în special tocăria. Ca atare, nu e nevoie să reconstruim casa de la zero. În primă instanță, vom ridica acoperișul pentru ca familia să poată folosi parterul. ALDE Argeș va contribui financiar, cu materiale de construcții și ne vom strădui să găsim și mână de lucru. Pagubele se ridică undeva la aproximativ 500 milioane lei vechi", a declarat consilierul ALDE din Călinești, Mihai Georgescu.

Potrivit acestuia, Consiliul Local Călinești nu se poate implica financiar decât cu suma modică de 1.500 de lei, întrucât casa nu avea asigurare.
,,Mă bucur că domnul consilier Mihai Georgescu mi-a semnalat acest caz. Asta înseamnă să fii un om căruia îi pasă de comunitatea în care trăiește! Eu cred în puterea solidarității și mai cred că numai implicându-ne și dând puțin din puținul nostru, vom avea și noi ceea ce tot spunem că ne dorim: o țară ca afară", a declarat Simona Brătulescu, președinte ALDE Argeș.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK