Menu

Un accident straniu. Un bărbat a fost găsit cu arsuri pe 70 % din corp, pe marginea unui lac

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Ambuanta-SMURD.jpg

 

 

 

 

 

În urmă cu puțin timp, o argeșeancă a sunat disperată la 112 să ceară ajutor pentru soțul său, care era la pescuit, spunând că ”i-a luat foc tricoul”. Nu se știe, încă, în ce mod a aflat aceasta ce s-a întâmplat, pentru că nu era împreună cu soțul său.

Odată ajunși la fața locului (lacul este pe strada Sticlelor din orașul Ștefănești), paramedicii SMURD au găsit pe malul lacului, într-adevăr, un bărbat de 38 de ani, cu arsuri de gradul II, III și IV pe 60-70% din suprafața corpului, manifestate îndeosebi pe partea dreaptă a corpului.

Bărbatul rănit era conștient, dar nu-și amintea absolut deloc ce s-a întâmplat, iar martori la teribilul accident nu au fost. A fost transportat la spital.

Până acum, singura ipoteză avansată despre ce și cum s-a întâmplat ar fi aceea că a bărbatul a agățat, fără să-și dea seama, cu undița, niște fire de înaltă tensiune din imediata apropiere. E cea mai probabilă versiune, deși, se pare că, cel puțin la prima vedere, pe corp nu păreau prezente semne (mărci) specifice electrocutării.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK