Menu

Reacția Primăriei Mioveni la un material denigrator publicat într-un site argeșean

f_350_200_16777215_00_images_Primaria_Mioveni_noua.jpg

 

 

Miercuri, 25 aprilie 2018, în spațiul public au fost difuzate informații eronate (site-ul www.stiridearges.ro) din care rezultă că un angajat al Primăriei orașului Mioveni, aflat în timpul serviciului, urmărea filme pe un site pentru adulți.

Menționăm că Primăria Mioveni nu are nicio legătură cu acest incident. Persoana la care se face referire nu este angajatul Primăriei Mioveni, iar întâmplarea nu s-a petrecut în sediul instituției noastre.

Autoarea materialului denigrator a fost informată că știrea difuzată nu corespunde cu realitatea și că imaginea Primăriei Mioveni este grav prejudiciată.

În ciuda acestui fapt, materialul denigrator nu a fost retras din spațiul online, conform solicitării noastre, și nu s-a dat o dezmințire din care să rezulte că Primăria Mioveni nu are legătură cu incidentul, motiv pentru care această știre a fost preluată eronat de presa locală și națională.

Acest fapt reprezintă o lezare gravă a imaginii Primăriei și a comunității locale, motiv pentru care ne rezervăm dreptul de a-i acționa în instanță pe cei vinovați și de a formula o plângere penală împotriva autoarei materialului – doamna Carmen Buliga.

 

Conducerea Primăriei Mioveni

 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN