Menu

Se lucrează la bugetul orașului Mioveni

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Buget-Mioveni-prioritti-2018.jpg

 

 

În concordanță cu Legea Bugetului de Stat pentru 2018, care a fost adoptată, aparatul de specialitate din cadrul Primăriei Mioveni lucrează în această perioadă la conturarea bugetului local al orașului, pentru anul în curs.

Cum administrația locală este angajată într-o serie de proiecte și investiții aflate deja în diverse etape de realizare, prioritate pentru Consiliul Local Mioveni în anul 2018 va fi asigurarea finanțării pentru finalizarea tuturor lucrărilor începute.

Principalele surse de finanțare vor fi îndreptate spre noul spital din Mioveni care va fi funcțional de la începutul anului viitor și se va asigura finanțarea tuturor serviciilor publice, precum și a activităților gospodărești la nivelul comunității.

De asemenea, vor fi reluate proiecte mai vechi, precum Sala Sporturilor, pentru care va fi organizată o nouă licitație luna aceasta.

Totodată, vor fi demarate și proiecte noi, care urmează să fie scoase la licitație în următoarea perioadă, unul dintre acestea reprezentând alimentarea cu gaze naturale a cartierului Clucereasa, proiect aprobat de minister, dar și alte lucrări de modernizare aflate în lista de investiții, conform Strategiei de Dezvoltare.

Toate acestea, dar și multe altele vor putea deveni realitate, odată cu aprobarea bugetului de către Consiliul Local, cel mai probabil spre finalul lunii februarie.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK