Menu

BannerPSD

UPDATE. Argeș: A fost REȚINUT un șofer care a fugit de la locul accidentului. În acea seară a omorât un om și a băgat alți trei în spital

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Acc-Bascov-19-1.jpg

UPDATE ora 18:

Dorin Covaci Boceanu se numește cel care a fugit de la locul faptei după ce a provocat accidentul de la Bascov, în urma căruia a murit un tânăr de 22 de ani și alte 3 victime au ajuns la spital.

El a fost reținut în această seară, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, pentru ucidere din culpă,vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului.

Șoferul inconștient, deși există probe de netăgăduit împotriva sa, nu a recunoscut nicio secundă că el a fost cel care se afla la volanul SAAB-ului, în acea seară.

_________________________________

Astăzi, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au identificat un tânăr de 23 ani, din Băiculești, ca fiind cel care, pe 19 noiembrie, a produs un accident, în urma căruia a murit o persoană, și a fugit de la locul faptei.

E vorba despre accidentul care a avut loc în comuna argeșeană Bascov, pe strada Stejăret. În fața unei brutării era staționat un BMW cu 4 persoane în el. BMW-ul a fost lovit în plin de un SAAB înmatriculat în Anglia.

Unul dintre tinerii aflați în mașina parcată, în vârstă de 22 ani, a murit după câteva ore de la incident. Celelelte trei persoane au fost transportate la spital.

4 din cei 5 ocupanți ai SAAB-ului au fugit de la locul accidentului. Însă unul dintre ei își lăsase telefonul în mașină, lucru ce a făcut să fie destul de repede identificat.

Din 19 noiembrie și până azi au fost audiate peste 20 de persoane pentru a fi identificat cel care s-a aflat la volanul mașinii care a produs accidentul.

În aceste momente, tânărul din Băiculești bănuit că a fost șoferul SAAB-ului se află la sediul IPJ Argeș pentru audieri.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK