Menu

CUMPLIT! Elev de 10 ani accidentat în curtea școlii, în Argeș

f_350_200_16777215_00_images_112_Smurd.jpg

UPDATE:

În aceste momente, băiatul accidentat se află în sala de operație pentru a-i fi extrasă bucata de fier- beton din picior. Aceasta i-a intrat prin talpă, în apropierea degetului mic.

Împrejurările accidentului:
Băiețelul, care este în clasa a III-a, a ieșit. în pauza de la 10.50, în curtea școlii, împreună cu alți colegi și însoțiți de învățătoare. În joaca lui, a călcat bucata de fier, care ar proveni (în această variantă) dintr-un gard vechi al unui vecin. Fierul n-ar fi putut fi observat pentru că era îngropat în pământ.

Dumitru Tudosoiu, Inspector General al Inspectoratului Școlar Județean Argeș, ne-a declarat: ”Vom deschide o anchetă pentru a verifica împrejurările în care s-a produs accidentul, în ce moment s-a produs și cine e responsabil. Vom viza toate aspectele care trebuiau respectate în școală”.

________________________________________

Cu puțin timp în urmă, la Școala Gimnazială Merișani, un copil de circa 10 ani a suferit un grav accident.

Inițial, cel care a sunat la 112 a spus că un copil s-ar fi înțepat într-un cui. Însă, când salvatorii au ajuns la fața locului, au rămas înmărmuriți! O bucată de fier beton, lungă de aproximativ un metru și de 6 mm grosime era înfiptă în piciorul copilului!

Fierul ar fi provenit de la o boltă de viță de vie aflată în apropiere.

Deși a fost chemat și echipajul de la Descarcerare, în cele din urmă s-a decis transportarea băiatului la spital cu bucata de fier nescoasă din picior.

Poliția se află la locul accidentului pentru cercetări.

Vom reveni.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN