Menu

Mamă din Argeș, arestată. Își obliga fetițele să facă videochat!

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Catuse-femeie.jpg

Săptămâna trecută, vineri, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a Alinei Ileana Uță în vârstă de 41 de ani, din Argeș, pentru săvârşirea infracțiunilor de pornografie infantilă prin sisteme informatice şi corupere sexuală a minorilor.
Cercetările au scos la iveală faptul că, între septembrie 2015 și august 2016, inculpata le-a determinat pe cele două fiice ale sale minore, în vârstă de 10 şi respectiv 14 ani, să participe, împreună cu ea, la activităţi de videochat.
Acțiunea se înscrie într-o serie mai amplă de activități desfășurate în cadrul unei echipe comune de anchetă constituite între autoritățile judiciare din România și cele din Norvegia.
Tribunalul Argeş a dispus arestarea preventivă a inculpatei pentru o perioadă de 30 de zile.
Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Argeș.
Activităţile procedurale şi investigative desfăşurate în cauză au beneficiat de sprijin logistic şi finanţare din partea EUROJUST.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN