Menu

Cu TIR-ul prin centrul Piteștiului. A făcut ravagii! Ce spune Poliția

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_TIR-in-Pitesti.jpg

Cu puțin timp în urmă, un TIR cu număr de Constanța a traversat Piteștiul pe o arteră centrală pe care, fără nicio excepție, n-ar fi avut voie să circule. În drumul său, TIR-ul a smuls toate bannerele publicitare și a încetinit traficul rutier. Imediat, fotografii cu dezastrul lăsat în urmă au apărut pe Facebook, în grupul Info Trafic Pitești.
Motivul pentru care autocamionul a ajuns în oraș nu poate fi decât intuit. Însă pagubele materiale lăsate în urmă vor trebui recuperate. Referitor acest aspect, Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, ne-a declarat:
Am luat numărul de înmatriculare din fotografii și l-am transmis colegilor de la Rutieră pentru identificare. Vor fi luate măsurile legale ce se impun în cazul evenimentelor rutiere fără victime”.
Asta presupune ca, în 24 de ore, șoferul cu pricina să se prezinte la Poliție. Dacă nu o va face, sunt mari șanse să rămână fără permis.
De asemenea, proprietarii bannerelor rupte e de dorit să anunțe situația polițiștilor pentru a se cunoaște dimensiunea prejudiciului și cui trebuie să-i fie plătită paguba.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK