Menu

O poveste extraordinară de viață la Global Lec

f_350_200_16777215_00_images__2017_03martie_Global-Lec.jpg

Global Lec nu este numai o școală de limba engleză. Este un mod de viață. Cadrele didactice ne învață zilnic că oamenii nu pot fi aruncați de societate ca niște mere stricate și că fiecare are în el calități pe care, dacă nu te obosești să le descoperi și să le cultivi, poți să ratezi cu succes nașterea unui om care poate mâine îți va salva viața cu cine știe ce leac descoperit sau care va inventa mașinăria care să-ți poată îndeplini visele.
Managerul Cristina Simescu ne-a spus povestea unui elev diagnosticat cu ADHD care a fost dată afară de la cursul de înot și a fost exmatriculat de la școală. A fost mutat în altă școală și a fost pus pe pastile. În realitate, acel copil are o minte foarte ageră, se plictisea ușor, dar putea să fie disciplinat. Părinților le-a fost recomandat să îl înscrie la șah pentru a-i disciplina mintea.
Triunghiul școală-părinte-profesor este foarte important în această ecuație. Profesorul recomandă părinților să aibă activități cu copiii acasă, iar prin stimulare se poate vedea schimbarea. Exact cum s-a întâmplat și în cazul acestui copil, care este unul perfect normal și care s-a integrat perfect în colectivul de la Global Lec.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN