Menu

Se cere retragerea sprijinului politic deputatului Cătălin Rădulescu

f_350_200_16777215_00_images__2017_03martie_Radulescu-interviu-Adevarul.jpg
După interviul dat ”Adevărului”, în care a declarat cu seninătate (pe lângă alte aroganțe) că, la o adică, poate ieși să tragă în cine vrea cu AKM-ul pe care nu l-a mai folosit de la Revoluție, acum deputatul PSD de Argeș Cătălin Rădulescu urmează să culeagă ce-a semănat.
Mai întâi s-a autosesizat Poliția cu privire la regimul armelor și munițiilor, și-l caută ...la AKM. Au urmat mai multe sesizări făcute de către diverși cetățeni la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești.
Acum, conform unui comunicat de presă remis Agerpres, Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT) solicită forurilor de conducere ale Partidului Social Democrat retragerea sprijinului politic al parlamentarului: ”(...)PACT consideră că prin comportamentul său, Cătălin Rădulescu aduce grave prejudicii de imagine atât principalului partid de guvernământ, cât și instituției Parlamentului, aflată la un minim istoric de credibilitate în rândul cetățenilor. (...)PACT consideră că aceste declarații extrem de grave nu pot fi tolerate și solicită PSD retragerea sprijinului politic al acestuia. Este de neconceput ca un ales al poporului să-și amenințe proprii cetățeni cu mitraliera, doar pentru că au o altă opinie decât el. Orice altă măsură ar face ca PSD să devină complice al comportamentului revoltător și anti-democratic al acestuia”.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN