Firmele din Județul Argeș pot cere avize de forţă majoră şi pot fi exonerate de la îndeplinirea contractelor din cauza vremii extreme

Firmele din Județul Argeș pot cere avize de forţă majoră şi pot fi exonerate de la îndeplinirea contractelor din cauza vremii extreme 
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș informează firmele de pe raza judeţului Argeș că pot solicita de la Camera de Comerț  eliberarea unui aviz de forţă majoră, ca urmare a condiţiilor meteo extreme, menit să exonereze de răspundere contractuală partea care invocă evenimentul de forţă majoră şi care nu şi-a îndeplinit sau nu-şi poate îndeplini, total sau parţial, obligaţiile asumate printr-un contract.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeș este singura instituţie care poate aviza cazurile de forţă majoră în judeţ.
Ceea ce trebuie să facă agenţii economici afectaţi de evenimentul de forţă majoră este notificarea partenerilor contractuali despre existenţa acestei situaţii, care împiedică executarea totală sau parţială a obligaţiilor contractuale în termenul stipulat în contract sau, în absenţa unei astfel de prevederi, într-un termen rezonabil de la declanşarea forţei majore, urmând ca ulterior să prezinte avizul de forţă majoră eliberat de CCIA Argeș. 
Eliberarea avizului se va face cu respectarea prevederilor legale și în urma analizei fiecărui caz în parte. Pentru informații suplimentare și consultanță referitoare la documentația necesară, puteți contacta CCIA Argeș la telefon: 0731 031 056, fax: 0348 439 408, sau email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 
Share

Add comment

Cautare in site

ULTIMELE ARTICOLE

domnule-ambasador-hans-klemm-doar-o-vorba-sa-va-spunVă citesc cu atenţie toate comunicatele şi...
batalia-dintre-dracul-de-teleorman-si-ingerii-din-campul-tacticCu ce să începem astăzi ?   Poate cu mila care...
minivacanta-pentru-bugetari  Executivul a stabilit astăzi, printr-o...
nu-publicati-vreodata-pe-facebook-aceste-lucruriTrebuie să fim foarte atenți cu conținutul pe care îl...
a-murit-actorul-ion-besoiu  Tragedie fără margini în cinematografia din...

Ziarul Criterii Naţionale
este editat de SC SMEOREANU PRESS SRL  si SC SMEOREANU PUBLICITATE SRL
(Com. Albota, Str. Arnota nr. 316, jud. Arges)
General manager: Gheorghe Smeoreanu
Redactor-şef:  Eva Smeoreanu
Grafician:  Mihai Constantin
E-mail: ziarulcriterii@yahoo.com