Menu

Mitinguri uriașe în favoarea Stelei la Pitești și Rm. Vâlcea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_steaua_bucuresti.jpgGigi Becali a dezvăluit zilele trecute că anul acesta va avea loc un miting uriaș, la care vor participa 500.000 de steliști. Totul după ce CSA și echipa de fotbal a omului de afaceri au intrat într-un război direct din cauza numelui, palmaresului și siglei.

 

GSP.ro l-a contactat pe omul care se ocupă de mitingul steliștilor. E vorba de Cătălin Biriș, care a vorbit cu Gigi Becali și i-a adus la cunoștință că suporterii vor face un protest de amploare organizat pe județe.

 

"Am început deja un demers care să ducă la o acțiune în toată țara. Cel mai probabil, totul se va întâmpla la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie sau ceva mai devreme, în funcție de cum reușim să ne organizăm. Vom face un protest în toată țara. Nu vom face însă nimic în București, nu vreau ciocniri de stradă, scrie gsp.ro.

 

Până acum ne-am înțeles cu județele Alba, Bistrița Năsud, Călărași, Argeș, Constanța, Dâmbovița, Ialomița, Ilfov, Mureș, Maramureș, Timiș, Vrancea, Vâlcea, Prahova și Cluj. Steaua este și trebuie să rămână Steaua! Asta a lui Gigi Becali. E investiția lui și dragostea noastră sub formă continuă din 1947 și până azi", a adăugat Biriș.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK