Menu

Primarul oraşului Mioveni, invitat la Ambasada Chinei

f_350_200_16777215_00_images_Georgescu_Simona_si_ambasadorul_Chinei.jpg 
Marţi, 27 septembrie, la invitaţia Excelenţei Sale Xu Feihong, ambasadorul R.P. Chineze la Bucureşti, primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a participat la recepţia organizată cu ocazia aniversării a 67 de ani de relaţii bilaterale româno-chineze şi sărbătorirea Zilei Naţionale a Chinei.
În cadrul discuţiilor, atât primarul Ion Georgescu, cât şi Excelenţa Sa domnul XU Feihong, ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, au apreciat începutul bunei colaborări, care se derulează între cei doi parteneri (acordul de cooperare în domeniul medicinii tradiţionale chineze, între Administraţia Medicinii Tradiţionale Chineze a Provinciei Sichuan -Spitalul Clinic Universitar din Cha-ngdu- şi oraşul Mioveni, prin Spitalul Sf. Spiridon).
Ion Georgescu: “Având în vedere colaborarea cu partenerii chinezi şi proiectele pe care urmărim să le dezvoltăm la Mioveni în următoarea perioadă, am încredere că vom reuşi să creăm aici un cap de pod pentru investitorii chinezi, care caută oportunităţi de afaceri în Europa”.
La eveniment a participat şi deputatul PSD de Mioveni, Simona Bucura Oprescu.
 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN