Menu

Trofeul Câmpulung Muscel 2016 promovează municipiul la cel mai înalt nivel!

f_350_200_16777215_00_images_Clung__trofeu_2016_conferinta.jpg 
În acest weekend, în perioada 24-25 septembrie, cea de a V-a ediție a Trofeului Câmpulung Muscel reunește, pe traseul de la Lerești- Voina, elita pilotajului sportiv românesc.  
Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, având ca partener tradițional Primăria Municipiului Câmpulung Muscel,  organizează Trofeul Câmpulung Muscel 2016, contând ca etapa a VII-a în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop.
 
Viceprimarul Câmpulungului va fi “copilot”
Având în vedere numărul mare de piloți și materialul de concurs care se prezintă la cele mai înalte standarde, dar și notorietatea pe care a căpătat-o evenimentul, autoritățile locale sunt convinse că Trofeul Câmpulung Muscel nu poate decât să aducă beneficii municipiului care a devenit un punct de referință în calendarul iubitorilor de motorsport. 
“Primăria și Consiliul Local Câmpulung vor fi mereu alături de un eveniment care deja a devenit tradiție, care este cunoscut printre iubitorii sporturilor cu motor și care promovează municipiul și pe această nișă care nu este la îndemâna tuturor. Eu sunt convins că vom avea parte de vreme frumoasă, că vom avea un număr foarte mare de spectatori. Sper să fim feriți de incidente și să avem un spectacol la cel mai înalt nivel, mai ales că publicul câmpulungean este un cunoscător al fenomenului”, a declarat primarul municipiului Câmpulung, Liviu Țâroiu. Profesor de sport, viceprimarul Câmpulung, Mărgărin Blidaru, a anuțat că urmează să ia și el startul, dar în calitate de copilot invitat.
 
Artiști și pe traseu și pe margine
69 de piloți vor concura pe traseul de la Lerești Voina. Printre ei, campionul Bulgariei Lyuben Kamenov, Lucian Răduț, câștigătorul etapei de anul trecut, care vine după un rezultat remarcabil obținut la o etapă din Campionatul European, Ovidiu Zaberca, dar și doi campioni naționali care revin în competițiile oficiale: piteșteanul Vali Porcișteanu și, după o pauză de trei ani, Daniel Onoriu.  Ediția din acest an se va bucura de prezența unor invitați de marcă. Artistul Ovidiu Lipan Țăndărică, campionul la tenis Horia Tecău, fostul fotbalist Florentin Petre  și creatorul de modă Adina Buzatu.
În plus, organizatorii au decis ca ediția de anul acesta să coincidă și cu o acțiune caritabilă. Piloții și spectatorii sunt invitați să doneze fonduri pentru achiziționarea unui robot special pentru gătit alimente, atât de necesar copiiilor Centrului de Zi “Bambi” din Câmpulung.  
 
Bucuraţi-vă de spectacol în siguranţă!
Datorită faptului că motorsportul este extrem de spectaculos dar în același timp și foarte periculos, organizatorii fac apel la spectatori să respecte indicaţiile forțelor de ordine prezente pe traseul de concurs și să nu se poziționeze în zone interzise prin marcajele specifice amplasate în acest sens, pentru a se bucura de spectacolul cailor putere în condiții de maximă siguranță!!!
Restricţii de trafic
Anunţăm participanţii la trafic că drumul judeţean 734 Lereşti- Voina va fi închis circulaţiei sâmbătă şi duminică  (24 şi 25 septembrie ) între orele 7 şi 18. În cazuri de urgenţă, circulaţia se poate redeschide.
 
Acest eveniment este susținut și promovat de către Consiliul Judeţean Argeş și Primăria Municipiului Câmpulung.
Parteneri ai evenimentului: SILDVB, Primăria Comunei Lereşti, Nurvil Audi, Pasteur Caroseria, Perfektauto, Dental Evolution Center, DJTS Argeş, Pentarom, M-Carbon Parts, Kilicom, Magic Safe Security!
 
Spectacol şi adrenalină la Câmpulung Muscel!
 
 
 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN