Menu

Primarul Piteștiului și președintele CJ Argeș s-au întâlnit cu directorul Dacia. Vezi de ce

f_350_200_16777215_00_images_Manu_Ionica_si_dir_Dacia.jpg 
Marți, 20 septembrie, primarul Piteștiului, Cornel Ionică și președintele CJ Argeș, Dan Manu, au avut o întâlnire cu Yves Caracatzanis, directorul general al Automobile Dacia Renault.
A fost discutat rolul SC Automobile Dacia Renault în viata comunității, precum și implicarea municipiului Pitești, a județului Argeș în dezvoltarea economică a regiunii.
Au mai fost abordate proiecte de interes comun ce privesc infrastructura de transport și serviciile publice oferite cetățenilor,vorbindu-se și despre impactul pe care acestea le au în dezvoltarea Uzinelor Dacia și a industriei orizontale.
În concret, s-a discutat despre susținerea pentru construirea unui nou pod peste Râul Argeș, care ar avea un rol foarte important în fluidizarea traficului. Acest pod, care îl va completa pe cel existent, va face legătura între strada Depozitelor și DN 73 și va avea o lungime de 520m, o lățime de 21m, 2 benzi de circulație auto pe sens, zonă de trafic pietonal și piste de biciclete.
Investiția este estimată la aprox. 60-70 milioane de euro, iar finanțarea ar putea fi făcută din fonduri nerambursabile accesate de Consiliul Local Pitești, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș și Consiliul Local Mărăcineni.
 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN