Menu

Ziua Copilului sărbătorită la Mioveni: Competiții sportive, momente artistice, jocuri și concerte

f_350_200_16777215_00_images_Desene_pe_asfalt.jpg 
Evenimentele prilejuite de Ziua Internaţională a Copilului s-au desfăşurat începând de sâmbătă, 28 mai, cu  Festivalul - concurs de poezie, cântec şi teatru francez „Anna de Noailles”,ediția a XII-a, la Casa de Cultură Racovița.
Duminică, 29 mai,  sute de prichindei au dansat,desenat, alergat, cântat și distrat în centrul civic al orașului Mioveni.
Personaje din desene animate, zâne și clovni au dansat și au cântat alături de cei mici prezenți în număr mare la eveniment. Aceștia au avut parte de momente artistice și totodată și de jocuri de animație socio-educativă.
Totodată, au avut loc concursuri de șah, desene pe asfalt și cros , iar în cea de-a doua parte a zilei s-au desfășurat demonstrații de oină, karate, judo și gimnastică.
Seara de duminică va continua cu  spectacolul  susținut de tinerii talentați din Mioveni și se va încheia cu cel al cunoscutei formații MAXIM, care va începe la ora 20.00.
De asemenea, miercuri 1 iunie a.c.,distracția de  Ziua Internaţională a Copilului va continua în centrul civic cu demonstrații sportive.f_350_200_16777215_00_images_Karateka_demonstratie.jpg
Organizatorii evenimentului au fost Oraşul Mioveni, prin Centrul Cultural, cluburile sportive CS Mioveni şi CS Dacia Mioveni 2012, în parteneriat cu ISJ Argeș, DJST Argeș, Școala Gimnazială „George Topârceanu”, Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu”, Școala Gimnazială Colibași, Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” Mioveni, Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni,  Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni şi Clubul Elevilor Mioveni.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN