Menu

Control judiciar pentru Gavrilescu și Postolache

 f_350_200_16777215_00_images_Ciocan_Judecator.jpg
Documente contabile, înscrisuri, 4.200 de euro şi 1.200 de USD au ridicat poliţiştii din Argeş, în urma percheziţiilor efectuate ieri, la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu, conflict de interese, evaziune fiscală, delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Faţă de 2 persoane (n.n.: e vorba despre Nicolae Gavrilescu-fostul primar al comunei Călinești și Ion Postolache, un fost asociat) a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile. 
Vă reamintim că miercuri, 11 martie, 110 poliţiştii argeșeni au efectuat 16 percheziţii domiciliare, la sediul unei instituţii publice şi la o societate comercială. 
Din cercetări a reieşit că mai mulţi funcţionari din cadrul unor instituţii publice, în desfăşurarea de relaţii comerciale cu diferite societăţi, şi-ar fi însuşit sume de bani pentru lucrări neefectuate, nu ar fi înregistrat în evidenţele fiscale autovehicule de mare capacitate sau le-ar fi înregistrat pe baza unor informaţii false.
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 900.000 de lei.
 
 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN