Menu

Dan Crișan e convins că argeșenii au motive solide să-l voteze pe Tăriceanu

f_350_200_16777215_00_images_Lansare_Tariceanu.JPG

Călin Popescu Tăriceanu și-a lansat vineri, 26 septembrie, la Palatul Parlamentului, candidatura la Președinția României. Delegația Argeșului, condusă de deputatul Andrei Gerea și președintele interimar Daniel Crișan, a fost una dintre cele mai numeroase, cu peste 200 de simpatizanți, dintre care peste 60 de consilieri locali și mai mulți viceprimari.

Cu aceast prilej, Călin Popescu Tăriceanu și-a lansat proiectul său de țară: "Proiectul meu se intitulează 'România, a șaptea putere a Europei'. Vreau, pentru țara mea, mai mult. Vreau, pentru cetățenii mei, să trăiască mai bine, vreau să fim respectați, să fim o țară demnă, o țară privită cu respect și de care oamenii să fie mândri. Vreau o țară care să fie caracterizată prin bunăstare (…). Președintele trebuie să fie cel care oferă siguranță, nu doar speranță. Promisiunile electorale nu țin de foame. Funcția prezidențială trebuie ferită cât mai mult de demagogie (…)", a declarat Tăriceanu, vineri, la Palatul Parlamentului. 

Vicepreședintele PLR, deputatul de Argeș Andrei Gerea, consideră că proiectul lui Călin Popescu Tăriceanu poate aduce România pe calea bunăstării și poate aduce România pe locul pe care îl merită în Europa. "Călin Popescu Tăriceanu a venit în fața românilor cu proiectul 'România, a șaptea putere a Europei'. Am încredere că acest proiect poate ajunge realitate pentru că, dintre toți candidații la Președinție, Călin Popescu Tăriceanu este singurul care a dovedit, ca prim-ministru al României, că poate pune împreună toate resursele necesare pentru a aduce bunăstare în casele oamenilor. În guvernarea Tăriceanu, pensiile și salariile au crescut exponențial. A fost singura dată când Educația a avut 6% din PIB, în guvernarea Tăriceanu s-au construit cei mai mulți kilometri de autostrăzi, au fost cei mai mulți bani alocați Sănătății, iar Apărarea a avut un buget care i-a permis să reprezinte România cu demnitate în misiunile internaționale. Sub guvernul Tăriceanu, reformele au modernizat statul român, permițându-i un statut demn în Europa. (…)

Călin Popescu Tăriceanu a fost cel mai bun premier al României, a fost singurul premier liberal de după Revoluție. Acum, românii au șansa să aleagă primul președinte liberal pentru a fi respectați în Europa și în lume", a arătat Andrei Gerea. 

La rândul său, liderul PLR Argeș, Daniel Crișan, s-a arătat convins că argeșenii nu vor uita că cele mai importante investiții de după Revoluție în județ au fost făcute în perioada guvernării Tăriceanu: "Sunt convins că argeșenii îl vor vota pe Călin Popescu Tăriceanu pentru Președinție. Am și argumente cât se poate de solide. Când spui Călin Popescu Tăriceanu, spui cea mai de succes privatizare din România, cea a uzinei Dacia, spui Fabrica de cutii de viteze de la Mioveni, spui Centura ocolitoare a Piteștiului. La toate acestea se adaugă investiții în zeci de școli pentru a da o șansă generațiilor viitoare, kilometri de canalizare și alimentare cu apă pentru o viață mai bună în mediul rural.  Am dovedit că putem avea grijă de Educație, de Sănătate, că pot fi sprijinite agricultura și economia, care generază prosperitate, locuri de muncă. Ca președinte, poate uni energiile pentru a readuce prosperitatea, pentru ca oamenii să nu mai ducă grija zilei de mâine. Din aceste motive, sunt convins că argeșenii nu vor uita ce a însemnat Călin Popescu Tăriceanu și că este singurul om politic care și-a respectat cuvântul dat", a menționat președintele interimar al PLR Argeș, Daniel Crișan. 

 

 

 

 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN