Menu

Activitatea Apavil în Băile Govora și Băbeni

f_350_200_16777215_00_images_6news335_apavil_sigla_1.jpgPersonalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil – Centru Exploatare Vest a executat o serie de lucrări în ultima perioadă în întreaga arie de operare.

 

Astfel, în sectorul Băile Govora s-a intervenit pentru desfundarea rețelei de canalizare – s-a verificat rețeaua cu CCTV-ul și s-a desfundat și curățat conducta pe strada Tudor Vladimirescu nr. 40.

 

Tot în sectorul Govora s-au executat lucrări de întreținere a rețelei de distribuție a apei potabile și de refacere a terenului prin betonare pe str. Palangine și Tudor Vladimirescu. De asemenea, au avut loc intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie a apei potabile pe str. Tudor Vladimirescu nr. 82 și Palangine. Nu în ultimul rând, s-a igienizat incinta rezervoare înmagazinare apă Cucurigu și Palangine.

 

În sectorul Băbeni s-a procedat la monitorizarea zilnică a funcţionării staţiilor de apă Predeşti şi Corbi (comuna Nicolae Bălcescu), a staţiei de epurare Valea Bălcească, a staţiei de apă Şirineasa şi a staţiilor de epurare Şirineasa şi Slăviteşti. De asemenea, au avut loc intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie a apei potabile situată în Băbeni - pe străzile Calea lui Traian și Serafimești.


Activitatea săptămânală din sectorul Băbeni a mai vizat: decolmatarea, curăţarea şi spălarea staţiei de pompe ape uzate şi igienizarea staţiei de epurare Corbi – comuna Nicolae Bălcescu; curăţarea şi spălarea staţiei de pompare ape uzate nr. 4 Şirineasa; monitorizarea zilnică a funcţionării staţiilor de pompare şi repompare Romani – Pădureţu (Băbeni); amenajarea şi aducerea la starea iniţială a zonelor de intervenţie pentru eliminarea pierderilor de apă de pe str. Parcului; igienizarea rezervorului de înmagazinare Rotărăşti; s-au ridicat la cotă capacele căminelor de canalizare din satul Pleșoiu, comuna Nicolae Bălcescu; s-au continuat lucrările de executare cămin vane în cadrul rezervorului de acumulare apă Romani; s-au înlocuit apometrele expirate metrologic la abonații din Șirineasa; s-a asigurat calitatea apei și buna funcționare a stațiilor de apă Șirineasa, Predești, Corbi.